ALUMINI

Servei d'alumini

Serra Rifà S.L. som una empresa metal·lúrgica que ofereix serveis de d’alumini.

Estem especialitzats en la fabricació i processament de productes d’alumini. Podem atendre una àmplia gamma d’indústries, incloent-hi la construcció, la indústria automotriu, l’aeroespacial, l’electrònica, la manufactura i més. Ens adaptem a les necessitats específiques dels clients i podem incloure tant la fabricació de productes estàndard com projectes personalitzats.
Oferim una àmplia varietat de serveis i productes relacionats amb l’alumini, que poden incloure:

  • Extrusió d’alumini: procés de donar forma a perfils d’alumini mitjançant la força hidràulica o mecànica, utilitzats en la construcció, la indústria automotriu, l’electrònica i més.
  • Foneria d’alumini: Fabricació de peces d’alumini fos mitjançant la fusió del metall i l’abocament en motlles.
  • Soldadura d´alumini: Unió de peces d´alumini utilitzant tècniques de soldadura especialitzades.
  • Fabricació de components d’alumini: producció de peces i components específics d’alumini, com ara finestres i portes, perfils per a la indústria de la construcció, peces d’automòbils, peces aeroespacials, etc.
  • Anodització: Procés que augmenta la resistència a la corrosió i millora l’aparença de l’alumini mitjançant la creació d’una capa d’òxid anòdic a la superfície.
  • Pintura i recobriment: Aplicació de recobriments protectors i pintures en peces d’alumini per millorar-ne l’aparença i la durabilitat.
  • Tall i mecanitzat d’alumini: Procés de tall, perforació i mecanització de peces d’alumini per donar-los forma i tamany específics.
  • Serveis de disseny i consultoria: Ajuda al disseny de productes d’alumini personalitzats i consultoria en materials i processos relacionats amb l’alumini.

Serra Rifà, la teva empresa d'alumini a la comarca d'Osona

Serra semiautomàtica

Serra semiautomàtica per tallar tot tipus de perfils d’alumini.

Complements

Per completar els treballs amb alumini tenim la resta de màquines per fer-hi mecanitzat, etc.