PLANXA

Serveis de planxa

Serra Rifà som una empresa metal·lúrgica que ofereix serveis de planxa

Estem especialitzats en la fabricació, reparació i transformació de productes metàl·lics utilitzant làmines de metall o planxes metàl·liques. Treballem amb una varietat de metalls, com acer, alumini, acer inoxidable i altres materials relacionats. Aquí hi ha alguns dels serveis i activitats que oferim:

  • Tall i doblegat de planxes: tallar i doblegar làmines de metall segons les especificacions del client, creant peces personalitzades o components metàl·lics per a diverses aplicacions.
  • Soldadura: serveis de soldadura per unir peces de metall de forma segura i resistent.
  • Fabricació de productes metàl·lics: fabriquem una àmplia gamma de productes, com estructures metàl·liques, portes, finestres, baranes, components industrials, entre d’altres.
  • Reparació i manteniment: oferim serveis de reparació i manteniment per restaurar o millorar productes metàl·lics existents.
  • Treball amb acer inoxidable: treball amb acer inoxidable degut a la seva durabilitat i resistència a la corrosió. Això inclou la fabricació de productes dʻacer inoxidable per a la indústria alimentària, farmacèutica i química.
  • Disseny i desenvolupament de projectes a mida: treballem amb els clients per dissenyar i desenvolupar projectes a mida segons les necessitats específiques, des d’estructures metàl·liques fins a components personalitzats.
  • Tall per làser i CNC: utilitzem tecnologies de tall per làser i CNC per aconseguir talls precisos en làmines de metall, cosa que permet la producció de peces complexes i detallades.
  • Tractaments superficials: ofreim serveis de recobriment i acabat de superfícies per protegir el metall contra la corrosió i millorar-ne l’aparença.

Serra Rifà, la teva empresa amb servei de planxa a la comarca d'Osona

Punxadora

Màquina pensada per treballar amb bobina, amb un ample màxim superior als 1200mm.

Cizalla

Cizalla per tallar un màxim d’ample de 3m.

Plegadora CNC

Plegadora CNC per plegar planxa de fins a 3m d’ample.

Cilindre

Cilindre ample d’1m amb un diametre interior minín de 80mm aproximadament.

Cantonera

Cantonera ideal per peces sense punxunat però que s’han de plegar.

Premses

Premses de 20, de 40 i de 60 tones, amb alimentador i debanadores per bobines.

Bombo

Bombo per donar millor acabat a les peces.