TUB

Servei de tub

Serra Rifà som una empresa metal·lúrgica que ofereix serveis de tub.

Estem especialitzats en la fabricació, processament i manipulació de tubs i canonades de metall. Treballem amb una varietat de metalls, incloent acer, alumini, coure, acer inoxidable i altres materials relacionats.
Realitzem treballs en nombroses indústries, incloent-hi la construcció, l’enginyeria civil, la indústria petroliera, la fabricació i més, ja que proporcionen productes i serveis fonamentals relacionats amb tubs de metall i sistemes de canonades.
Alguns dels serveis i activitats que us podem oferir:

  • Fabricació de tubs: podem produir tubs de diferents mides, formes i gruixos, adequats per a una àmplia gamma d’aplicacions, com ara tubs estructurals, canonades industrials, tubs de conducció de fluids, entre d’altres.
  • Tall i conformat de tubs: oferim serveis de tall i conformat de tubs per adaptar-los a les necessitats específiques del client, com el tall a mida i la fabricació de tubs amb formes especials.
  • Soldadura de tubs: la soldadura de tubs és una part essencial de la fabricació i reparació de sistemes de canonades. Podem fer soldadures d’alta qualitat per unir tubs de manera segura i duradora.
  • Plegat i doblegat de tubs: oferim serveis de plegat i doblegat de tubs per crear components metàl·lics corbs o angulars, que es poden utilitzar en diverses aplicacions, des d’estructures fins a peces de maquinària.
  • Fabricació d’accessoris de canonada: podem fabricar una àmplia varietat d’accessoris de canonada, com colzes, tees, reductors i brides, per completar sistemes de canonades específics.
  • Galvanització i recobriment de tubs: oferim serveis de galvanització en calent o altres recobriments per protegir els tubs contra la corrosió i augmentar-ne la durabilitat.
  • Inspecció i proves de qualitat: realitzem inspeccions i proves de qualitat per garantir que els tubs compleixin els estàndards i especificacions requerits, especialment en aplicacions crítiques com la indústria petroquímica i la construcció d’estructures.
  • Distribució de tubs: també podem actuar com a distribuïdors de tubs, oferint una varietat de mides i materials per satisfer les necessitats dels seus clients.

Serra Rifà, la teva empresa amb servei de tub a la comarca d'Osona

Serra automàtica

Serra automàtica de disc amb avança-barres, amb un diàmetre màxim de 100mm.

Serra cinta

Serra cinta manual, per tallar qualsevol tipus de material.

Curvadora de CNC

Curvadora automàtica amb un diametre màxim de 42mm.

Curvadora manual

Curvadora manual per doblegar tubs, útil per peces d’un sol doblegat.